Öltözz a körülményeknek megfelelően! Keresd a kakukktojást!

alapfok

Dress appropriately - find the odd one out! Találd meg a kakukktojást! 

Find the odd one out.

1. It’s freezing.

a) mittens
b) hat
c) socks
d) flip-flops


2. It’s sunny but cold.

a) trousers
b) sunglasses
c) helmet
d) anorak
 

3. You’re going to the beach.

a) swimsuit
b) sunhat
c) flip-flops
d) earmuffs
 

4. It’s rainy.

a) wellies
b) raincoat
c) belt
d) umbrella
 

5. You’re going to a party.

a) bathrobe
b) dress
c) pumps
d) tights
 

6. Heatwave in the city.

a) shorts
b) T-shirt
c) sandals
d) mittens
 

7. You’re going to a job interview.

a) suit
b) boots
c) tie
d) shirt


8. It’s very windy.

a) mesh tights
b) cardigan
c) windbreaker
d) fleece jacket


9. You’re going to the theatre.

a) jeans
b) clutch bag
c) mini dress
d) trousers 


10. You’re hanging out with friends at the pub.

a) cardigan
b) jeans
c) knickers
d) overcoat


11. You’re at the gym.

a) sweatpants
b) T-shirt
c) scarf
d) sneakers

12. You’re at home, cooking.

a) slippers
b) apron
c) tracksuit
d) dinner jacket


13. You are at the office Christmas party.

a) high heels
b) suit
c) feather boa
d) blouse


14. It’s a lovely spring day.

a) jeans
b) raincoat
c) leather jacket
d) top

15. You’re going hiking.

a) boots
b) fleece jacket
c) underpants
d) slippers

answers: 1-d 2-c 3-d 4-c 5-a 6-d 7-b 8-a 9-a 10-d 11-c 12-d 13-c 14-b 15-d

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Nézd meg ezt is:  Come and Go

Kapcsolódó anyagok

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!