Choose the right antonym!

alapfok

Keresd velünk az aláhúzott szavak antonímáit, azaz ellentétes jelentésű párjait (pl. hot-cold)! 

Choose the right antonym of the underlined word!

1) I hate it when he doesn’t come on time.
a) appreciate
b) love
c) admire

2) Don’t drink it yet. It’s too hot.
a) warm
b) mild
c) cold

3) They got married on a bright summer day.
a) dark
b) glowing
c) shiny

4) Models shouldn’t be so skinny.
a) plump
b) thin
c) thick

5) You really should be more careful when you’re driving.
a) responsible
b) focused
c) reckless

6) Why is she always so bored?
a) disinterested
b) enthusiastic
c) exciting

7) Do you think he is your friend?
a) enemy
b) neighbour
c) buddy

8) That’s a huge house!
a) enormous
b) tiny
c) grand

9) This is just a temporary solution.
a) permanent
b) instant
c) immediate

10) They were always very poor.
a) wealthy
b) fragile
c) shabby

Answers:  1) b, 2) c, 3) a, 4) a, 5) c, 6) b, 7) a, 8) b, 9) a, 10) a

Nézd meg ezt is:  The Muppet Show - Characters

Kapcsolódó anyagok

Kezdőlap
Leckekereső
Napi leckék
Videokurzusok
Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!