Szótár

PONS – Tematikus szótár – ANGOL

4,990Ft
0out of 5
Szeretnéd kezdő-középhaladó szókincsedet rendszerezni és bővíteni? Akkor…

Képes Szótár Angol-Magyar (AUDIO alkalmazással)

5,499Ft
0out of 5
A Grimm Képes szótár illusztrációk segítségével lehetővé…

PONS ANGOL szókártyák – középhaladó A2 B1 – 333 szó

3,290Ft
0out of 5
A szókártyák segítségével bárhol fejlesztheted nyelvtudásod és…
A csomag ​333 szót tartalmaz, amelyet a későbbiekben további csomagokkal bővíthetsz. A középhaladó szókártyák mellé egy...
3,290Ft

A szókártyák segítségével bárhol fejlesztheted nyelvtudásod és könnyen memorizálhatod az adott nyelv szókincsét. A kártyákon az angol szó mellett két példamondat is szerepel, illetve a kártyák hátlapján mindezek magyar megfelelője.

Share this product
Rendszerezett kezdő és középhaladó szókincs -Témakörök és nehézségi szintek szerint rendszerezett szókincs - 6000 gyakran...
5,490Ft

A PONS Képes szótár – Angol az új, vizuális PONS-módszernek köszönhetően nem kevesebbet vállal: forradalmat a szókincsfejlesztésben! Az innovatív koncepciót magáénak tudó, rendkívül impulzív, színes képekkel tanító szótár elsődleges feladata, hogy áttekinthető, tematikus szerkezetével, látványos ábrázolásával minél könnyebbé, hatékonyabbá, s ami talán a legfontosabb: élvezetessé tegye a szótanulást.

Share this product

A dobozban 100 képes szókártya, és egy játékötleteket tartalmazó füzet található. A kártyák segítségével a gyermek könnyen elsajátíthat 100 alapszót, melyekkel megalapozhatja a későbbi nyelvtanulását. A színes képek segítségével igazi élmény a tanulás, és a játékötletek további lehetőséget kínálnak a közös játékhoz, szülőnek, pedagógusnak egyaránt.

Share this product
A részletek tekintetében azonban a szótár már nem a nemzetközi tapasztalatokkal, hanem kimondottan a magyar...
6,610Ft

A kiindulás a jól bevált egynyelvű Oxford Wordpower Dictionary szóanyaga, hiszen a kétnyelvű változat azoknak a magyar tanulóknak készült, akik nyelvi tanulmányaik során a középhaladó szintet célozzák meg, és távlatban az érettségire, felvételire, vagy valamelyik nemzetközi vagy magyar nyelvvizsgára készülnek.

Share this product
Bemutatják a mindennapjaink tárgyait és élethelyzeteit. Segítik a különféle élethelyzetek szókincsének hatékony elsajátítását - az...
5,499Ft

A Grimm Képes szótár illusztrációk segítségével lehetővé teszi több mint 13 000 szó és kifejezés gyors elsajátítását. Bemutatják a mindennapjaink tárgyait és élethelyzeteit. Segítik a különféle élethelyzetek szókincsének hatékony elsajátítását – az otthontól az iskolán és az irodán át az étteremig. Kétnyelvű szójegyzékkel könnyítik a használatot. Kezdőtől haladó szintig ajánljuk. Ingyenes alkalmazás biztosítja az anyanyelvi kiejtéshez történő hozzáférést. Az applikáció az alábbi keresőszavakkal érhető el: “dk bilingual visual dictionary application”.

Share this product
Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!