Akció! Időtartama: -tól - -ig

13. évad (2021. október – 2022. szeptember) – 5 Perc Angol Magazin

8,900Ft

Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist

 

12 lapszám csomagban, kedvezményes áron!  2021.október – 2022.szeptember
Több mint 1100 oldal tananyag, feladat és közel 12 órányi letölthető audió

A magazin számos témában kínál cikkeket, így: havi aktualitások, érdekes hírek a nagyvilágból, receptek, utazás, állatvilág, egészség és fitnesz, divat és szépség, celeb hírek, sport, tudomány és technika, zene, film, könyvajánló, Magyarország.
magazin második felében nyelvvizsgára és érettségire készülők találnak írásbeli és hallás utáni vizsgákra felkészítő feladatsorokat megoldókulccsal alap-, közép- és felsőfokon is, illetve kidolgozott szóbeli és üzleti angol témákat is.
Kiadványunkkal gondoltunk a kezdőkre is és újdonságként már a gyerekek is tanulhatnak angolul a magazinból, így számos könnyű tananyag és képes szótár is van a magazinban.A kiadvány cikkeinek nagy részéhez hanganyag is tartozik, amelyet egy brit rádióállomáson veszünk fel anyanyelvi előadók közreműködésével (havonta kb. 60 perc rádiós minőségű hanganyag).

A hanganyagokat olvasóink ingyenesen, regisztráció nélkül érhetik él és tölthetik le weboldalunkról, így a magazin cikkeit akár MP3 lejátszón vagy mobiltelefonon is tudják hallgatni úton-útfélen, illetve okostelefonnal a cikkek melletti QR kód segítségével is meg lehet hallgatni!

LINK: https://www.5percangol.hu/5percangol_magazin/

Szállítás: 2022. november 25 után – elérhető a készlet erejéig!

Cikkszám: 13_evaad Kategóriák: , , , ,

Leírás