PONS – irodai kommunikáció – angol

3,890Ft

Elfogyott

A könyvet ajánljuk mindenkinek, aki most keres állást (és nem csak azért, mert önéletrajz mintákat is tartalmaz) és szeretné felfrissíteni passzív nyelvtudását, hogy felkészülten érkezhessen egy állásinterjúra. Szintén nagyon hasznos az üzleti nyelvvizsga előtt állóknak, akiknek kiváló felkészülést biztosít ez a kötet, de azok is megelégedéssel vehetik a kezükbe, akik stabil munkahellyel rendelkeznek, és egyszerűen csak szeretnék tovább képezni magukat, hogy egy megbeszélésre, telefonkonferenciára választékosabban készülhessenek..

Cikkszám: pons_irodai_angol Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Kiknek szól?
18 éves kortól, elsősorban dolgozó és tanuló olvasóinknak ajánljuk.

Mi is ez a termék?

Modern gondolkodású, a 21. századi irodai kommunikáció világának trendszerű összefoglalása, melynek fókuszában a gyakorlati tudás áll: több mint 800 szituáció a legkülönfélébb irodai és üzleti helyzetek hatékony megoldására.


Hogyan lehet használni?

Csupa aktuális, gyakorlatorientált tanulás! Megtanítja Önt az önálló, angol nyelvű munkavégzésre: egyeztessen időpontot, kérjen és adjon ajánlatot, írjon reklamációt, fogalmazzon üzleti közleményeket.


A globális angol nyelv: nem brit és nem amerikai

Az egész globalizált világban beszélt angol nyelvről nem lehet kijelenteni, hogy brit vagy amerikai, stílusában inkább semleges, és a leegyszerűsített kifejezésmód jellemzi. Az adott cég székhelyén és kultúráján kívül az üzleti környezet is befolyásolja a stílust. Így például egy brit és egy olasz hírlapkiadó kommunikációja jelentősen eltér attól az angol nyelvtől, amit egy brazil autóbeszállító használ egy japán autógyártóval. A cég nyelve és a szövegkörnyezet is mérlegelendő szempontok akkor, amikor az írásbeli stílusunkat meg szeretnénk választani.


Mit tartalmaz pontosan?


Több mint 800 szövegrészletet:
 a mintaszövegek segítségével Ön megfelelően tud reagálni a különböző üzleti helyzetekben.

A gördülékeny és sikeres telefonbeszélgetéshez külön „puskát”.

Részletes függeléket: gyakorlatok megoldásai, szakszavak listája angol és magyar nyelven egyaránt.

Online letölthető extra tartalmakat: hanganyagokat telefonbeszélgetésekhez.