Pons Szókártyák Angol Üzleti 333 szó

2,990Ft

Elfogyott

A szókincsfejlesztés legegyszerűbb és egyik leghatékonyabb módszere!

Minden kártyán egy angol szót, angol példamondatot, a hátoldalon azok magyar fordítását találhatod. Használhatod a kártyát otthon, de az utcán, villamoson, buszon vagy sorban állva a közértben is. Már üzleti témában is! A szókártyák nemcsak egyéni tanulásra, hanem páros vagy csoportos tanulásra is használhatók.

 

Cikkszám: 9786155258329 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Kiknek szól?

Kezdő és haladó angolosoknak, akik az üzleti életben használt szakkifejezésekre van szüksége.

Mi is ez a termék?

Szókártyák, azaz szótanulás bárhol, bármikor. A PONS-szókártyák legnagyobb előnye, hogy amellett, hogy hatékonyan a lényegre irányítják a figyelmünket, teret adnak arra, hogy végre úgy tanulhatunk velük, ahogyan az a legrugalmasabb a mai rohanó világban  

Hogyan lehet használni?

A legfontosabb szabály egy nyelvpszichológiai tény, miszerint minden kártyát minimum háromszor a kezünkbe kell vennünk ahhoz, hogy egy adott szót, kifejezést megjegyezzünk: először elmélyülten, rövid időn belül memorizálva, majd 1-2 nap elteltével, végül felfrissítve, 1-2 hét elteltével.  

Szótanulás bárhol, bármikor 

Van egy jó hírünk: a szótanulás módját kreatívan magunk alakíthatjuk ki: praktikus kis méretének köszönhetően vihetjük magunkkal a táskánkban, a zsebünkben, így tanulhatjuk őket a reggeli kávénk fogyasztása alatt, utazás közben a buszon, vonaton, metrón, elalvás előtt az ágyunkban. Szerkesztői tipp: próbáljuk tanulásra fordítani a rutinfeladataink közötti haszontalan idősávokat! 10 szabad perc is rengeteget számít!  

Mit tartalmaz pontosan?

333 db dupla oldalas szókártyát.

Minden kártyán egy angol szót, angol példamondatot, a hátoldalon azok magyar fordítását.