Szóbeli feladatok angol alapfokú nyelvvizsgára – virtuális melléklettel

3,450Ft

Készleten

Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist

Az alapfokon vizsgázók sokszor nehezen szólalnak meg, mert nem eléggé magabiztosak a mondatalkotásban, a szókincsben, s főleg a kiejtésben.

Leírás

Az alapfokon vizsgázók sokszor nehezen szólalnak meg, mert nem eléggé magabiztosak a mondatalkotásban, a szókincsben, s főleg a kiejtésben. Gyakorlókönyvünk e hiányosságok leküzdésében kíván segítséget nyújtani. A vizsgakövetelményeknek megfelelő feladatokkal jól adaptálható kifejezéseket és mondatszerkezeteket, megfelelő szókincset sajátíthat el a felkészülő, és az audio hanganyagnak köszönhetően helyes és biztos kiejtésre is szert tehet. A könyv újdonsága, hogy kétnyelvű: minden szöveget angolul és magyarul is megad, így kiválóan alkalmas a hatékony önálló felkészülésre. A gyakorlókönyvet minden ismert és kedvelt (BME, ECL, EURO, ORIGÓ, TELC) szóbeli nyelvvizsgára való felkészüléshez ajánljuk, hiszen e vizsgarendszerek alapfokú feladattípusai lényegében megfelelnek egymásnak. Kötetünk elsősorban a vizsgázni szándékozók számára készült, de haszonnal forgathatják azok is, akik szinten szeretnék tartani alapfokú nyelvtudásukat. A feladatok a Közös Európai Referenciakeret B1-es szintjének felelnek meg.

A kötet tartalma:   
– Ismerkedő beszélgetések
– Képek-témák /15 témakör, 45 színes kép, témakörönként 90 szó szószedetben
– Képek összehasonlítása
– Képsorozatok
– Szituációs feladatok
– Nyelvtani összefoglaló
– Hasznos kifejezések

A hanganyag a www.akademiaikiado.hu weboldalról (a virtuális mellékletek menüpontban) a kötetben található egyedi kód segítségével tölthető le.