Máté Krisztina beszélgetése Szalai Nórával

Az RTL2 legújabb portréműsorában (Az első millióm) Szalai Nóra volt Máté Krisztina első vendége. Az adást itt nézheted meg. 

Az interjúk középpontjában nem a pénz áll, hanem a siker öröme, a kudarcok elviselése, a kitartás, állhatatosság, kreativitás, és annak a története, hogy ők hogyan tudtak kiugrani, hogyan tervezték meg, építették fel az életüket.

Szalai Nóra 

Első látásra nem hinné az ember, de 36 éves, két gyerekes családanya, a 6 éves Artúr és a fél éves Frida anyukája, sikeres üzletasszony, laptulajdonos, feleség, és még ki tudja, mi minden.

Szabadideje nincs. Illetve, ami van, az is a munkának alárendelt, hiszen – tényleg csak a munka miatt – a nap nagy részét újság- és magazinolvasással tölti. Természetesen angolul. Merthogy a cég egyik legújabb vállalkozása a 10 ezer példányban eladott 5 perc Angol magazin, amely egy bulvár-nyelvoktató havilap, vagy ha úgy tetszik, életmód-magazinnak „álcázott” nyelvoktató, melynek olvasói miközben az újságot böngészik, észrevétlenül tanulják és gyakorolják az angol nyelvet, olyan témákkal, amelyeket egyébként is valószínűleg elolvasnának, magyarul.

Az 5 Perc Angol eredetije egy internetes hírlevél volt azzal a céllal, hogy napi, ingyenes, szórakoztató „mini leckékkel” segítse a nyelvtanulókat. Először heti három, majd heti 5 alkalommal a napi 140.000 lelkes olvasónak.

Hozzá jött a weboldal, majd két könyv, amelyek tanári segítség nélkül is használhatóak. Mindkettő rövid idő alatt bestseller lett, már több mint 50.000-et adtak el belőlük.

Úgy kezdődött, hogy Nóra egyetemistaként elment egy akkor alapított nyelviskolába oktatónak. Ő volt az első jelentkező az állásra, de az interjún Péter azonnal beleszeretett. Azóta nem töltöttek külön szinte egyetlen napot sem. Ennek már 14 éve.

forrás: RTL2

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!