On-line tanfolyamok

Ft25700

Szókincsfejlesztés és gyakorlás hétköznapi témákkal – ÉLŐ tanfolyam Szalai Nórival (KVÍZEKKEL)

Ft9900

Phrasal verbs and idioms – ÉLŐ kvízzekkel – Szalai Nórival.

Ft11900

Fejlesszük az íráskészségünket – ÉLŐ mini kurzus Szalai Nórival

27,900 Ft

LEVEl 4 – erős középhaladó szinttől (középfokú nyelvvizsgára felkészítőként is)

A 16 videós foglalkozás során a tanulók korábban megszerzett nyelvtani tudásukat átismétlik és rendszerezik,  illetve kiegészítik a középfokú nyelvvizsgához szükséges témákkal, továbbá szókincsüket is fejlesztik mind a hétköznapokban gyakran előforduló, mind a nyelvvizsgán megadott tételek alapján. A videós leckék mellett letölthető pdf anyagok, interaktív feladatok és hanganyagok is tartoznak a kurzushoz. A tanfolyam 16 leckéje a 2016 március – 2017 júniusi lapszámokban is megtalálható nagyvonalakban (7-8. évad), illetve digitális előfizetés formájában is elérhető (2012-től minden lapszám). A nyelvtani anyagok mellett a szókincset, a beszédszituációkat és a párbeszédeket úgy állítottam össze, hogy azokat a hétköznapi életben is könnyedén fel lehessen használni, de nyelvvizsgákon is hasznosak legyenek.
24,900 Ft

Általános üzleti / munkahelyi angol kurzus – ÉLŐ

A 8 alkalmas kurzus során megtanuljuk a legfontosabb alap üzleti fogalmakat, amelyek a mindennapi munkavégzés során előfordulhatnak írásos és szóbeli kommunikációban. A tanfolyamhoz az ÉLŐ órák mellett letölthető pdf. anyagok és hanganyagok is tartoznak. Az élő órák bármikor és bármennyiszer visszanézhetők időkorlát nélkül.
24,900

20 alkalmas TEMATIKUS SZÓKINCSFEJLESZTŐ tanfolyam Szalai Nórival

A tanfolyam során áttekintjük sok gyakorlással, feladattal, hanganyaggal a középfokú (b2) szint legfontosabb 20 szóbeli témakörét, 20 élő videós foglalkozás során Szalai Nórival. Az élő órák utáni felvételek bármikor és bármennyiszer újra megtekinthetők, így idő és térbeli korlátok nélkül tud mindenki tanulni!
13,900HUF

LEVEL 1 – kezdő / újrakezdő szinttől (16 részes videókurzus)

24 órányi videós lecke és magyarázat Szalai Nórival, több, mint 60 perc hanganyag, 19 magyar nyelven magyarázó nyelvtani témakör, 31 nyelvtani és szókincs kvíz! A 16 videós foglalkozás során a tanulók nagyon közel kerülnek az alapfokú nyelvvizsga szintjéhez, akár meg is próbálhatják letenni azt, ha éppen szükségük van rá! A videós leckék mellett letölthető pdf anyagok, interaktív feladatok és hanganyagok is tartoznak a kurzushoz.
13,900HUF

LEVEL 2 – erős újrakezdő / gyenge középhaladó szinttől (16 részes videókurzus)

24 órányi videós lecke és magyarázat Szalai Nórival, több, mint 60 perc hanganyag, 27 magyar nyelven magyarázó nyelvtani témakör, 32 nyelvtani és szókincs kvíz! A 16 videós foglalkozás során a tanulók nagyjából megközelítik a középfokú nyelvvizsga szintet. A videós leckék mellett letölthető pdf anyagok, interaktív feladatok és hanganyagok is tartoznak a kurzushoz.
13,900HUF

LEVEL 3 – középhaladó szinttől (16 részes videókurzus)

24 órányi videós lecke és magyarázat Szalai Nórival, több, mint 60 perc hanganyag, 27 magyar nyelven magyarázó nyelvtani témakör, 32 nyelvtani és szókincs kvíz! A 16 videós foglalkozás elvégzése után, szinte biztosan meg lehet próbálni már a középfokú nyelvvizsgát! A tanfolyam minden lényegesebb nyelvtani részt átismétel és megtanít, és a szókincs mellett a hallás utáni értés fejlesztésére is nagy hangsúly kerül.
13,900Ft

Megértem az igeidőket! (4 részes videókurzus)

Szeretnéd megérteni a 12 igeidőt? Szeretnéd érteni a logikát, amely összeköti őket? Szeretnéd, ha nem magolva, hanem igazán megértve tudnád használni őket? A 4 videós foglalkozás alatt garantáltan meg fogsz mindent érteni!
2,900Ft

Egyszerű jövő idők az angol nyelvben

Ebben a videóleckében a jövő idők használatát tanuljuk meg letölthető tananyagokkal és interaktív kvízzel. Jövő idők használata az angol nyelvben: Present Tenses for the Future, Going to, Future Simple, Future Continuous.Kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak és tanároknak is ajánlom!
2,900Ft

Az első 4 legfontosabb igeidő

Tanuljuk meg együtt az első négy legfontosabb igeidőt, mégpedig olyan sorrendben, ahogy azt a nyelvtanulás során célszerű: egymásra építve őket, hogy pontosan megértsük egyenként és párhuzamban is a logikájukat és használatukat. Kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak és tanároknak is ajánlom!
« » oldal 1 / 2
Kezdőlap
Leckekereső
Napi leckék
Videokurzusok
Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!