Tanfolyamok

24,900

ÉLŐ 20 alkalmas TEMATIKUS SZÓKINCSFEJLESZTŐ tanfolyam Szalai Nórival – 2021.05.04-től

A tanfolyam során áttekintjük sok gyakorlással, feladattal, hanganyaggal a középfokú (b2) szint legfontosabb 20 szóbeli témakörét, 20 élő videós foglalkozás során Szalai Nórival. Az élő órák utáni felvételek bármikor és bármennyiszer újra megtekinthetők, így idő és térbeli korlátok nélkül tud mindenki tanulni!

Bővebben...

13,900HUF

LEVEL 1 – kezdő/újrakezdő szinttől (16 részes videókurzus)

24 órányi videós lecke és magyarázat Szalai Nórival, több, mint 60 perc hanganyag, 19 magyar nyelven magyarázó nyelvtani témakör, 31 nyelvtani és szókincs kvíz! A 16 videós foglalkozás során a tanulók nagyon közel kerülnek az alapfokú nyelvvizsga szintjéhez, akár meg is próbálhatják letenni azt, ha éppen szükségük van rá! A videós leckék mellett letölthető pdf anyagok, interaktív feladatok és hanganyagok is tartoznak a kurzushoz.

Bővebben...

13,900HUF

LEVEL 2 – erős újrakezdő/gyenge középhaladó szinttől (16 részes videókurzus)

24 órányi videós lecke és magyarázat Szalai Nórival, több, mint 60 perc hanganyag, 27 magyar nyelven magyarázó nyelvtani témakör, 32 nyelvtani és szókincs kvíz! A 16 videós foglalkozás során a tanulók nagyjából megközelítik a középfokú nyelvvizsga szintet. A videós leckék mellett letölthető pdf anyagok, interaktív feladatok és hanganyagok is tartoznak a kurzushoz.

Bővebben...

13,900HUF

LEVEL 3 – középhaladó szinttől (16 részes videókurzus)

24 órányi videós lecke és magyarázat Szalai Nórival, több, mint 60 perc hanganyag, 27 magyar nyelven magyarázó nyelvtani témakör, 32 nyelvtani és szókincs kvíz! A 16 videós foglalkozás elvégzése után, szinte biztosan meg lehet próbálni már a középfokú nyelvvizsgát! A tanfolyam minden lényegesebb nyelvtani részt átismétel és megtanít, és a szókincs mellett a hallás utáni értés fejlesztésére is nagy hangsúly kerül.

Bővebben...

13,900Ft

Megértem az igeidőket! (4 részes videókurzus)

Szeretnéd megérteni a 12 igeidőt? Szeretnéd érteni a logikát, amely összeköti őket? Szeretnéd, ha nem magolva, hanem igazán megértve tudnád használni őket? A 4 videós foglalkozás alatt garantáltan meg fogsz mindent érteni!

Bővebben...

2,900Ft

Egyszerű jövő idők az angol nyelvben

Ebben a videóleckében a jövő idők használatát tanuljuk meg letölthető tananyagokkal és interaktív kvízzel. Jövő idők használata az angol nyelvben: Present Tenses for the Future, Going to, Future Simple, Future Continuous.Kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak és tanároknak is ajánlom!

Bővebben...

2,900Ft

Az első 4 legfontosabb igeidő

Tanuljuk meg együtt az első négy legfontosabb igeidőt, mégpedig olyan sorrendben, ahogy azt a nyelvtanulás során célszerű: egymásra építve őket, hogy pontosan megértsük egyenként és párhuzamban is a logikájukat és használatukat. Kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak és tanároknak is ajánlom!

Bővebben...

2,900 HUF

Telefonos angol – mindennapi társalgáshoz és munkához

A 60 perces videós foglalkozás alatt megtanulunk minden telefonálással kapcsolatos fontos szót és kifejezést, megtanuljuk továbbá hogyan kell üzenetet átvenni és átadni telefonon, illetve, hogy hogyan kell időpontot foglalni. Lesznek feladatok is, például üzenetrögzítő meghallgatásával kapcsolatban, és témába vágó phrasal verb-öket is megtanulunk!  Az órához letölthető a prezentáció, illetve a feladatok és a hanganyagok is. 

Bővebben...

2,900HUF

Levélírás angolul (1 videó, 4 audió, 2 kvíz, 1 pdf)

A fogalmazás és levélírás a nyelvvizsgák egyik legnehezebb része, de nem kell félni tőle! A videós lecke során megtanuljuk a baráti levelezéssel kapcsolatos legfontosabb szabályokat sok tippel és tanáccsal! Sokan a levélírást és a fogalmazást tartják a legnehezebb feladatnak a nyelvvizsgákon. Szeretnél biztosra menni?

Bővebben...

2,900Ft

Képleírás a nyelvvizsgán

Nyelvvizsgára készülsz (alap-,közép- vagy felsőfokon)? Vagy csak a beszédkészségedet szeretnéd fejleszteni egy kicsit? A foglalkozáson megtanuljuk, hogy melyek a legfontosabb szabályok, amelyekre figyelni kell a vizsga során, hogyan kell felépíteni egy szöveget alap-, közép, és felsőfokon.

Bővebben...

2,900Ft

Módbeli segédigék az angol nyelvben

A két leckéből álló videókurzus során az angol módbeli segédigéket fogjuk megtanulni. A foglalkozások alatt megtanuljuk a leggyakoribb módbeli segédigék használatát, mint a: can, could, must, have to, need, will, would, shall, should, may, might, ought to.

Bővebben...

28,900

Nyelvtani rendszerező tanfolyam – Deluxe (20 részes videókurzus)

Nyelvtani rendszerező tanfolyam, amely során minden fontosabb és nagyobb nyelvtani témakör áttekintésre kerül Szalai Nóri vezetésével. A foglalkozásokhoz interaktív, kiegészítő feladatok is járnak, illetve a tanfolyam teljes nyelvtani anyaga letölthető formában.

Bővebben...

19,900 Ft

Nyelvtani rendszerező tanfolyam (20 részes videókurzus)

Nyelvtani rendszerező tanfolyam, amely során minden fontosabb és nagyobb nyelvtani témakör áttekintésre kerül Szalai Nóri vezetésével.

Bővebben...

Ingyenes

Kötőszavak az angol nyelvben – INGYENES VIDEÓLECKE NYELVTANI MAGYARÁZATTAL

Tanuljuk meg a a kötőszavak használatát együtt ezzel a rövid, INGYENES, 90 perces videós tanórával. Az órához tartozó pdf anyagot le is töltheted! 

Bővebben...

Ingyenes
online-angol

Miért nőneműek a járművek az angolban? – INGYENES VIDEÓLECKE PDF LETÖLTÉSSEL

Tudtátok, hogy az angolban a járműveket - különös tekintettel a hajókra és autókra - a SHE személyes névmással szokták illetni, annak ellenére, hogy élettelen dolgok? Ebből a rövid videóleckéből kiderül, hogy miért is van ez így! Egy kis etimológia és érdekesség a SHE személyes névmásról.

Bővebben...

Ingyenes

Hogyan fejezzük ki nemtetszésünket angolul? – INGYENES VIDEÓLECKE PDF LETÖLTÉSSEL

Hogyan fejezzük ki nemtetszésünket angolul? Az INGYENES, mini videós leckéből 10 kifejezést tanulunk meg a nemtetszés kifejezésére, hogy ne mindig az "I don't like"-ot meg a "dislike"-ot használjuk A leckéhez letölthető pdf anyag is tartozik!  

Bővebben...


Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!