Test your containers! – Egy kis csomagolós teszt

alapfok

Mit mibe csomagolnak?

What packaging do these items normally come in? They are all used in the following form: "a BAG of rice".

1. JAM

a) tin

b) jar

c) tube
 

2. COKE

a) bottle

b) box

c) loaf
 

3. BREAD

a) can

b) loaf

c) packet
 

4. BISCUITS

a) jar

b) packet

c) bar
 

5. TOOTHPASTE

a) bar

b) tube

c) can


6. MATCHES

a) box

b) loaf

c) tin


7. CHOCOLATE

a) jar

b) bar

c) can


8. MILK

a) box

b) can

c) carton


9. WINE

a) bottle

b) jug

c) cup


10. SUGAR

a) bar

b) can

c) satchet


11. BEER

a) six-pack

b) mug

c) carton


12. EGGS

a) bag

b) box

c) tube


13. SARDINES

a) bag

b) satchet

c) tin


14. COOKING SAUCE

a) tin

b) jar

c) carton


15. TISSUES

a) box

b) bag

c) can

 
answers: 1-b 2-a 3-b 4-b 5-b 6-a 7-b 8-c 9-a 10-c 11-a 12-b 13-c 14-b 15-a

 

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Nézd meg ezt is:  Az amazóniai dzsungelben talált édesanyjára

Kapcsolódó anyagok

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!