Szóbeli feladatok angol felsőfokú nyelvvizsgára – virtuális melléklettel

3,450Ft

Elfogyott

 

A Szóbeli feladatok angol felsőfokú nyelvvizsgára című kiadvány a legkedveltebb vizsgarendszerek (BME, ECL, EURO, ORIGÓ, TELC) szóbeli vizsgájára való hatékony felkészüléshez nyújt segítséget gazdag, változatos és időszerű tartalmával.

Leírás

A kötet tartalma 15 témakörhöz – Family, Education, Appearances,  Cultural differences, Minorities, Living ont the margins, Otherness, Homosexuality, Bioethics, Climate change, Animal protection, Internet, Money, Work, Law

Fejezetenként két leíró szöveg és egy párbeszéd a legfontosabb szavak és kifejezések jegyzékével, valamint a témakör feldolgozását segítő ellenőrző kérdésekkel. Az Appendixben található Collocations válogatás az árnyalt és pontos szóhasználathoz, a Functions reference a gördülékeny kommunikáció elsajátításához nyújt segítséget.

A www.akadémiaikiadó.hu weboldalról (a virtuális  melléklet menüpontban) a kötetben található egyedi kód segítségével letölthető a könyv hanganyaga, amely brit és amerikai anyanyelvi beszélők közreműködésével készült. A kötet anyaga az Európai Referenciakeret C1-es szintjének felel meg.