Féléves előfizetés

5,970Ft

Készleten

Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist

Előfizetés kezdete: 2023. április
Előfizetéseket csak belföldi címre tudunk szállítani. KÜLFÖLDI ELŐFIZETÉS A MAGYAR POSTÁN IGÉNYELHETŐ.

DIGITÁLIS ELŐFIZETÉS: https://www.5percangol.hu/termek/5perc-angol-digitalis-stand-archivum/

2023-ban immár 15. évadához érkezett a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin! 2009-ben, amikor elindítottuk az 5 Perc Angolt havi, nyomtatott magazin formájában is, célunk az volt, hogy egy olyan bulvár-életmód lapot hozzunk létre, amely szórakoztató és populáris cikkeken keresztül, rengeteg témával segít az olvasóknak a nyelvgyakorlásban és a nyelvtanulásban! Így egyszerre tudnak olvasóink kikapcsolódni és szinte észrevétlenül tanulni is. 

A magazin számos témában kínál cikkeket, így: havi aktualitások, érdekes hírek a nagyvilágból, receptek, utazás, állatvilág, egészség és fitnesz, divat és szépség, celeb hírek, sport, tudomány és technika, zene, film, könyvajánló, Magyarország. 

A magazin második felében nyelvvizsgára és érettségire készülők találnak írásbeli és hallás utáni vizsgákra felkészítő feladatsorokat megoldókulccsal alap-, közép- és felsőfokon is, illetve kidolgozott szóbeli és üzleti angol témákat is. 

Kiadványunkkal gondoltunk a kezdőkre is, így számos könnyű tananyag és képes szótár is van a magazinban. A kiadvány cikkeinek nagy részéhez hanganyag is tartozik, amelyet egy brit rádióállomáson veszünk fel anyanyelvi előadók közreműködésével (havonta kb. 60 perc rádiós minőségű hanganyag).

A hanganyagokat olvasóink ingyenesen, regisztráció nélkül érhetik él és tölthetik le weboldalunkról, így a magazin cikkeit akár MP3 lejátszón vagy mobiltelefonon is tudják hallgatni úton-útfélen, illetve okostelefonnal a cikkek melletti QR kód segítségével is meg lehet hallgatni! 

Ha a számlázási címed eltér a szállítási címtől vagy ajándékba szeretnéd valakinek az előfizetést, kérjük, hogy a megjegyzésbe jelezd az ajándékozott adatait (szállítási név és szállítási cím). Kérhetsz online ajándékkártyát is, ebben az esetben ezt is írd be a megjegyzésbe vagy írd meg nekünk a magazin@5percangol.hu emalil címre!

A szállítás INGYENES és a Magyar Posta Zrt. végzi. 

Cikkszám: 6-fel-eves Kategóriák: , Címkék: , , , ,