A 2013. szeptemberi szám 7. oldalán olvasható cikket hallgathatod meg itt. A cikk fordítását is itt találod.

NOTW - Nephew of Phil Collins

Facebook Tweet

A 2013. szeptemberi szám 7. oldalán olvasható cikket hallgathatod meg itt. A cikk fordítását is itt találod. 

A rocksztár, Phil Collins unokaöccse perui drogpárost toborzott

Azt állítják, hogy egy banda, amelyről azt feltételezik, hogy a rocksztár, Phil Collinsnak az unokaöccse irányítja, két fiatal nőt szervezett be, akiket most Peruban drogcsempészet gyanújával tartanak fogva.

Michaella McCollum Connollyt, 20, Észak-Írországból, és a skót Melissa Reid-et, 19, akkor tartóztatták le, amikor megpróbáltak felszállni egy Spanyolországba tartó járatra 1.5 millió font értékű kokainnal a poggyászukban. A nők azt állítják, hogy egy erőszakos banda áldozatai, akik a drogok szállítására kényszerítették őket, de azt mondják, hogy belenyugodtak abba, hogy hosszú börtönbüntetés elé néznek.

Philip Austin Collinst tavaly tartóztatták le Peruban, miután 3 millió font értékű kokaint találtak azon a jachton, amellyel ő és két másik brit férfi próbált áthajózni az Atlanti-óceánon. A Genesis egykori frontemberének testvére, Clive Collins 39 éves fia elleni vádakról az El Comercio című perui újság számolt be.

Egy rendőrségi forrás ezt nyilatkozta a sajtónak: „A rendőrök alátámasztották a letartóztatott nők és az állítólag Philip Austin Colllins által vezetett maffia közötti kapcsolatot, akinek szervezete brit kábítószerfutárokat alkalmaz. Annak ellenére, hogy Collins bebörtönözve vár tárgyalására, a drogkereskedő szervezet, amelyet állítólag a mi fővárosunkban hozott létre, még mindig aktív. Ez a sikertelen próbálkozás, hogy ezzel a két nővel csempésszen kokaint, ennek bizonyítékának mondható.” A rendőrség tolmácsra vár, mielőtt hivatalosan is elkezdik a két nő kikérdezését.

Reid és McCollum Connolly kisasszonyok azt mondták, hogy a szállodájuk, a főváros, Lima Colonial San Agustin hotelje előtt, a repülőútjuk előtt egy nappal adták nekik át a 11kg kokaint. A két nő korábban a spanyol Ibiza szigetén dolgozott. Azt állítják, hogy egy drogkartell csalta őket csapdába, ellopták útleveleiket és telefonjaikat, majd követték őket, amikor külön járatokon Spanyolországból Peruba utaztak. Mindketten kitartanak amellett, hogy most a perui rendőrséggel együttműködnek azért, hogy megpróbálják tisztázni nevüket. Azt mondták, hogy a rendőrséggel már jártak a szállodában, ahol megtörtént a kábítószer-átadás, a rendőrök most ipari kamera felvételeket keresnek az esetről.

Reid kisasszony apja, William, 53, várhatóan meglátogatja lányát a rendőrségen, mihelyst megérkezik Glasgowból, Collum Connolly kisasszony is várja a hamarosan érkező rokonokat.

Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok
Szalai Nóri | 2009. Dec 29.

Phil Collins True Colours

Hallgasd meg a True Colours cím? számot Phil Collins el?adásában, és tudj meg néhány érdekes háttérinformációt is a nótáról. A cikk végén még egy kitölt?s feladatot is találsz a dalhoz!
Tovább
Szalai Nóri | 2011. Mar 29.

The Difference Between Generic and Brand Name Drugs

Rövid és érthető összefoglaló a generikus gyógyszerekről.
Tovább
Fehér Sára | 2013. Feb 26.

NOTW - Pistorius denies murdering his girlfriend, Reeva Steenkamp

A 2013. márciusi szám 5. oldalán olvasható cikket hallgathatod meg itt.
Tovább
Szalai Nóri | 2012. Dec 14.

NOTW - Police officer buys shoes for homeless

A 2013 januári szám 6. oldalán olvasható cikket hallgathatod meg itt.
Tovább
Szalai Nóri | 2012. Nov 23.

NOTW - Stalking Cat found dead

A 2012. decemberi szám 7. oldalán olvasható hírt hallgathatod meg itt.
Tovább