2009.10.05. – Végre, végre, végre MEGJELENT!

Hosszas várakozás után 2009.10.13-tól kapható az 5 Perc Angol Magazin nyomtatott változata!
   
 
5Perc Angol online magazin 5Perc Angol.hu Fórum Letölthetõ anyagok
2009. október 05. Hírlevélarchívum: 2003 – 2009

Szia !

Remélem kellemesen telt a hétvégéd, mi nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Szombat reggel elmentünk Szegedre, egy kis munka ügyől kifolyólag, és ha már ott voltunk, átmentünk egy napra Mórahalomra a fürdőbe. Ott is aludtunk. Hát mondanom sem kell, Artúr nagyon élvezte a helyzetet, szerencsére volt fedett gyerekpancsoló is, így az egész délutánt ott töltöttük. Majd közölte, hogy menjünk be a félős barna vízbe (mármint a gyógyvízbe:- ), és hogy ő tud úszni, úgyhogy engedjem is el. Persze ő, a nagy 2 éves úgy gondolta, hogy tud úszni! Este elmentünk egyet vacsorázni, ahol nemes egyszerűséggel szólt a pincérnek, hogy „Én is kérek vizet!”. Vacsora közben az étteremben egy szintetizátoros úr szórakoztatta mulatós zenével a vendégeket, ez azonban Artúrnak (sem) jött be annyira, szólt is a bácsinak, hogy ő a Thrillert akarja Michael Jacksontól… a bácsi viszont azt nem tudta. Mivel Artúr már nagyon fáradt volt, Thriller-t sem kapott, elég nyűgös lett, így mindannyian korán lefeküdtünk aludni, és végre valahára kipihentük magunkat! Artúr az ebédre várva:
És, hogy miért voltunk annyira szétesve az utóbbi időben? Most végre elárulhatom! Rengeteg tervezés és sok-sok hajnalba nyúló munka után végre örömmel jelenthetem, hogy hamarosan, egészen pontosan 2009.október 13-án megjelenik az 5 Perc Angol Magazin első nyomtatott száma! Magazinunk havonta jelenik meg 60 oldal terjedelemben, amelynek az első fele egy bulvár-életmód újságnak „álcázott” nyelvoktató magazin (ahol a tematikus cikkekhez – havi téma, recept, utazás, sport, egészség és fitnesz, tudomány és technológia, könyvajánló, sztárpletykák, divat, horoszkóp és rejtvény – tartozik feladat, hanganyag, videó, képes szótár, szószedet, stb.), a másik felében pedig kidolgozott írásbeli és szóbeli tételeket, feladatokat, felkészítő anyagokat találsz nyelvvizsgára és érettségire. A magazin végén Business English tananyagok, és egy szakértői rovat is található. Ráadásul a magazinhoz számos audió és videó anyag is tartozik.

A magazin ára 750 forint, és október 13-tól minden újságosnál kapható, illetve megrendelhetőpostai úton a magazin(kukac)5percangol.hu e-mail címen.

Ha szeretnéd havonta mindig egy picivel előbb magkapni az újságot a postástól, akkor fizess elő, így még olcsóbban is hozzájuthaszt az újsághoz. Az előfizetés ára negyedévre 1950 forint (650 forint/példány), félévre 3600 forint (600 forint/példány), egy évre 6600 forint (550 forint/példány).

Azok között, akik 2009.október 30-ig egy éves előfizetést vásárolnak, egy DELL Inspirion Mini 10 Netbook számítógépet sorsolunk ki. Az előfizetési igényeket (névvel, postacímmel és az előfizetésre vonatkozó adatokkal) az elofizetes(kukac)5percangol.hu e-mail címre várjuk. Az előfizetésre vonatkozó fizetési módokat és feltételeket e-mailben küldjük vissza.

Végül pedig egy kis ízelítő a magazinból:

Üdv,
Nóri

­


 

 
©2003-2009 | 5perc™ Csoport Kft.- Minden jog fenntartva
Amennyiben a későbbiekben nem kívánsz tőlünk további informciókat kapni, akkor csak egyszerűen kattints az alábbi hivatkozásra, és ezzel kijelentkezhetsz a listánkról.

 
     

­

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!