SZAVAZZ TE IS SZALAI NÓRIRA – Glamour Women of the Year Awards 2020 – Az “Év vállalkozója”

Idén márciusban immár 12. alkalommal rendezik meg a GLAMOUR Women of the Year gálát, ahol hazánk kiemelkedő teljesítményt elérő nőit díjazzák. Az "Év vállalkozója" kategóriban Szalai Nóri is jelölt, szavazz te is, hogy Nórit válasszák az év legsikeresebb vállalkozójának!

SZAVAZOK SZALAI NÓRIRA: ITT 

“Óriási megtiszteltetés, hogy idén engem is jelöltek a Glamour Women of the Year díjra, az “Év vállalkozója” kategóriában. Ha szeretnétek, hogy én nyerjek, akkor szavazzatok rám : ) Köszönöm előre is a szavazataitokat!”

Szalai Nóri férjével, Tóth Péterrel 1999-ben kezdte el közös vállalkozását. A nyelviskolából és újító módszereikből nőtt ki az 5 PERC ANGOL minden formája: hírlevél, tankönyvek, tanulókártyák, egy immár 11. évfolyamát kezdő havi nyelvoktató magazin, videók és egy nyelvoktató tévésorozat is. A nemzetközi Macmillan kiadó kétszer is a világ legjobb angolnyelv-oktató portáljának választotta az 5 Perc Angol weboldalt. Szenvedélye a nyelvoktatás, amit szeretne a lehető legváltozatosabb és legszórakoztatóbb módon eljuttatni mindenkihez.

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!