MEGJELENT AZ 5 PERC ANGOL MAGAZIN ÁPRILISI INGYENES DIGITÁLIS SZÁMA! Töltsd le te is!

MEGJELENT AZ 5 PERC ANGOL MAGAZIN ÁPRILISI INGYENES DIGITÁLIS SZÁMA! Töltsd le te is!

Facebook Tweet

Rendhagyó módon az 5 Perc Angol magazin áprilisi száma csak digitálisan jelenik meg, viszont mindenki számára ingyenesen elérhető. Töltsd le te is ingyenesen!  

Kedves Olvasó!

Rendhagyó lapszámot tartasz a kezedben, hiszen ez a 127. a sorban, viszont az első, amely a földünkön tomboló világjárvány okozta nehézségek miatt csak digitálisan jelenik meg, viszont teljesen ingyenesen elérhető mindenkinek. Szeretnénk ezzel is segíteni nektek az otthon töltendő idő hasznos eltöltésében, hiszen ez a nyakunkba szakadt kényszerpihenő remek alkalom a nyelvtanulásra és nyelvfejlesztésre.

Ebben a számban is minden megszokott rovatot megtalálsz, sőt néhány írásunkat ki is bővítettük, így olvashatsz egy érdekes történetet Petrik Arankáról, Bodrogköz egyetlen egykori fotósáról, akinek a képei időutazásra visznek minket a múltba.

Utazásrovatunkban ezúttal Hannoverbe látogatunk, receptrovatunkban pedig húsvéti finomságokat hoztam nektek, de az ünnepek apropóján lesz húsvéti szókincsfejlesztés is.

Hollywood fura figurája, Steve Buscemi életéről és filmjeiről is olvashatsz a magazinban, és ha időd engedi, nézz bele legújabb sorozatába is az HBO műsorán!

Magyarországról szóló rovatunkkal ezúttal virtuális sétát teszünk több múzeumban és városban, illetve ajánlunk néhány remek irodalmi élő közvetítést is nektek.

Természetesen továbbra is megtalálod a többi megszokott rovatot is, így lesznek állatos olvasmányok, tudományos és technikai újdonságok, divat, filmajánló és top 10 érdekesség is.

A magazin második részében nyelvvizsgára és érettségire felkészítő írásbeli és szóbeli feladatsorokat találsz megoldással együtt.

Ne feledd, hogy a legtöbb cikk QR-kód segítségével (vagy a weboldalról letöltve) meg is hallgatható!

Vigyázzatok nagyon magatokra!

Jó tanulást kívánok!

Szalai Nóri 


Címkék:
    nincsenek címkék
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!
Kapcsolódó anyagok
Szalai Nóri | 2020. Jan 22.

MEGJELENT A MAGAZIN 2020 FEBRUÁRI SZÁMA!

Már kapható a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin 2020 februári száma! Keresd minden újságárusnál, hiper- és szupermarketben, benzinkúton és postahivatalban! 
Tovább
Szalai Nóri | 2019. Dec 19.

MEGJELENT A MAGAZIN 2020 JANUÁRI SZÁMA!

Már kapható a nyomtatott 5 Perc Angol Magazin 2020 januári száma! Keresd az újságárusoknál, hiper- és szupermarketekben, benzinkutakon, élelmiszerboltokban és postahivatalokban! Közel 60 perc letölthető hanganyaggal! 
Tovább
Szalai Nóri | 2020. Feb 20.

ÁPRILIS VÉGÉIG KAPHATÓ A 2020 MÁRCIUSI SZÁMA!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a nyomtatott 5 Perc Angol magazin 2020 márciusi száma április végéig kapható minden újságosnál, hiper- és szupermarketben, postahivatalban és benzinkúton. 
Tovább