2009.11.25. – Hasznos kifejezések audióval

újrakezdő
A mai csokor egy kezdő összeállítás (annyiban kezdő, hogy nagyon gyakoriak, tehát kezdők is találkozhatnak velük). A tanulás segítése érdekében hang és kép is tartozik a kifejezésekhez.


5Perc Angol online magazin 5Perc Angol.hu Fórum Letölthető anyagok
2009. november 25. Hírlevélarchívum

Szia !

Mivel a hét első leckéjében a múlt heti témát fejeztük be, ezért a további leckék nem egy bizonyos témakörön alapulnak, hanem vegyes, és nagyon hasznos kifejezéseket fogunk tanulni, amit minden szintnek nagyon ajánlok.

Sajnos a legtöbb tanuló nem szereti a Phrasal Verb-eket (vonzatos igék/állandósul kifejezések), mert ezeket valójában meg kell tanulni (elárulom,hogy egy bizonyos tudásszint felett már egyszerűbb a helyzet, mert fel lehet fedezni nagyon sok logikát abban, hogy miért is az adott elemekből áll az adott
kifejezés).

A mai csokor egy kezdő összeállítás (annyiban kezdő, hogy nagyon gyakoriak, tehát kezdők is találkozhatnak velük). A tanulás segítése érdekében hang és kép is tartozik a kifejezésekhez.


Jó tanulást

Üdv,
Nóri

 

MAI LECKE


 


FELADAT INDÍTÁSA ITT

 

KERESD AZ
ÚJSÁGÁRUSOKNÁL

Magazinunk havonta jelenik meg 60 oldal terjedelemben, amelynek az első fele egy bulvár-életmód újságnak „álcázott” nyelvoktató magazin (ahol a tematikus cikkekhez – havi téma, recept, utazás, sport, egészség és fitness, tudomány és technológia, könyvajánló, sztárpletykák, divat, horoszkóp és rejtvény -tartozik feladat, hanganyag, videó, képe­s szótár, szószedet, stb.), a másik felében pedig kidolgozott írásbeli és szóbeli tételeket, feladatokat, felkészítő anyagokat találsz nyelvvizsgára és érettségire.

A magazin végén Business English tananyagok, és egy szakértői rovat is található. Ráadásul a magazinhoz számos audió és videó anyag is tartozik.
További infó amagazinról: itt

©2003-2009 | 5perc™ Csoport Kft.- Minden jog fenntartva
Amennyiben a későbbiekben nem kívánsz tőlünk további információkat kapni, akkor csak egyszerűen kattints az alábbi hivatkozásra,és ezzel kijelentkezhetsz a listánkról.
Kattintson ide a leiratkozáshoz! 

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!