2009.11.27. – Hasznos kifejezések

újrakezdő
Ma ismét kifejezésekkel fogunk foglalkozni, ugyanolyan formában, mint kedden, tehát mindegyikhez lesz hang és kép is.


5Perc Angol online magazin 5Perc Angol.hu Fórum Letölthető anyagok
2009. november 27. Hírlevélarchívum

Szia !

Ma ismét kifejezésekkel fogunk foglalkozni, ugyanolyan formában, mint kedden, tehát mindegyikhez lesz hang és kép is.

Már csak négyet kell aludni, és megjelenik az 5 Perc Angol Magazin decemberi ünnepi száma. Ebből láthatsz egy ki ízelítőt itt: /magazin/88/1022.html

És még egy nagyon fontos hír: Minden most egy éves előfizetést vásárló között egy X-Box 360 játékkonzolt sorsolunk ki! Az nyereményjáték december 22-ig tart!

Jó tanulást és kellemes hétvégét kívánok!

Üdv,
Nóri

 

MAI LECKE

 

FELADAT INDÍTÁSA ITT

KERESD AZ
ÚJSÁGÁRUSOKNÁL

Magazinunk havonta jelenik meg 60 oldal terjedelemben, amelynek az első fele egy bulvár-életmód újságnak „álcázott” nyelvoktató magazin (ahol a tematikus cikkekhez – havi téma, recept, utazás, sport, egészség és fitness, tudomány és technológia, könyvajánló, sztárpletykák, divat, horoszkóp és rejtvény -tartozik feladat, hanganyag, videó, képe­s szótár, szószedet, stb.), a másik felében pedig kidolgozott írásbeli és szóbeli tételeket, feladatokat, felkészítő anyagokat találsz nyelvvizsgára és érettségire.

A magazin végén Business English tananyagok, és egy szakértői rovat is található. Ráadásul a magazinhoz számos audió és videó anyag is tartozik.
További infó amagazinról: itt

©2003-2009 | 5perc™ Csoport Kft.- Minden jog fenntartva
Amennyiben a későbbiekben nem kívánsz tőlünk további információkat kapni, akkor csak egyszerűen kattints az alábbi hivatkozásra,és ezzel kijelentkezhetsz a listánkról.
Kattintson ide a leiratkozáshoz! 

Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!