2009.11.27. – Hasznos kifejezések


Szalai Nóri | 2009. 11. 27.
újrakezdő


5Perc Angol online magazin 5Perc Angol.hu Fórum Letölthető anyagok
2009. november 27. Hírlevélarchívum

Szia !

Ma ismét kifejezésekkel fogunk foglalkozni, ugyanolyan formában, mint kedden, tehát mindegyikhez lesz hang és kép is.

Már csak négyet kell aludni, és megjelenik az 5 Perc Angol Magazin decemberi ünnepi száma. Ebből láthatsz egy ki ízelítőt itt: /magazin/88/1022.html

És még egy nagyon fontos hír: Minden most egy éves előfizetést vásárló között egy X-Box 360 játékkonzolt sorsolunk ki! Az nyereményjáték december 22-ig tart!

Jó tanulást és kellemes hétvégét kívánok!

Üdv,
Nóri

 

MAI LECKE

 

FELADAT INDÍTÁSA ITT

KERESD AZ
ÚJSÁGÁRUSOKNÁL

Magazinunk havonta jelenik meg 60 oldal terjedelemben, amelynek az első fele egy bulvár-életmód újságnak „álcázott” nyelvoktató magazin (ahol a tematikus cikkekhez – havi téma, recept, utazás, sport, egészség és fitness, tudomány és technológia, könyvajánló, sztárpletykák, divat, horoszkóp és rejtvény -tartozik feladat, hanganyag, videó, képe­s szótár, szószedet, stb.), a másik felében pedig kidolgozott írásbeli és szóbeli tételeket, feladatokat, felkészítő anyagokat találsz nyelvvizsgára és érettségire.

A magazin végén Business English tananyagok, és egy szakértői rovat is található. Ráadásul a magazinhoz számos audió és videó anyag is tartozik.
További infó amagazinról: itt

©2003-2009 | 5perc™ Csoport Kft.- Minden jog fenntartva
Amennyiben a későbbiekben nem kívánsz tőlünk további információkat kapni, akkor csak egyszerűen kattints az alábbi hivatkozásra,és ezzel kijelentkezhetsz a listánkról.
Kattintson ide a leiratkozáshoz! 

Nehézségi szint:
újrakezdő
Címkék:
Tetszett a lecke? Oszd meg barátaiddal is!