2009.04.21. – Vidéki és városi élet

Ma egy interaktív hangos lecke segítségévél nézzük át a tudnivalókat. A lecke két – témához kapcsolódó – szószedetet is tartalmaz. A bal oldalon található sávban tudsz lapozni!
 
 
5Perc Angol online magazin 5Perc Angol.hu Fórum LetElthetŐ anyagok
2009.április 21. Hírlevélarchívum
Szia !

Remélem kellemesen telt a hétvégéd. Mi semmi különöset nem csináltunk, csak álmélkodtunk, hogy a Artúr milyen nagy és önálló lett. (Mindamellett, hogy két hete bölcsibe jár, ahol nagyon ügyesen eszik egyedül, békésen alszik ebéd után, és már egyáltalán nem is pityereg reggel – na jó, eddig is csak 1 percig sírdogált, de tegnap már ő ment be a gyerekekhez, hogy megmutassa két itthonról vitt vonatát. Minden nap visz magával valamit:- ) Szóval a bölcsi mellett itthon is nagyon önálló. Vasárnap például fogott egy doboz fűmagot, és szétszórta a kertben, pedig nem is kérte senki:- ) … ráadásul a foltokra szórta, egy kis kertész veszett el benne – pedig még csak 20 hónapos!

Ezen a héten, ha nem is a kertészkedéssel, de a vidéki és városi élet összehasonlításával fogunk foglalkozni, ami igen kedvelt szóbeli vizsgatéma is. Ma egy interaktív hangos lecke segítségévél nézzük át a tudnivalókat. A lecke két – témához kapcsolódó – szószedetet is tartalmaz. A bal oldalon található sávban tudsz lapozni!

Még egy nagyon fontos: Ne felejtsd a május 8-i partyt, mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás:- )

A bulin pedig nem más, mint iskolánk egykori (és egyik leghosszabb ideig tanító) tanára, a 2008-as Megasztár, Király Viktor is énekel majd nekünk, úgyhogy élő zenére is tudunk majd bulizni!

A buli 2009.május 8-án pénteken, 20.00-tól lesz a Vox állóhajón. Jelentkezni már most lehet 1000 HUF-os belépődíj ellenében a nyelviskola recepcióján Kingánál és Gábornál. Összesen 150 fő fér el a hajón, úgyhogy aki szeretne egy nagyot bulizni, minél hamarabb foglalja le a helyét!


LECKE INDÍTÁSA ITT

 

Jó tanulást!

Üdv,
Nóri

 

 
Visszajelzés
Visszajelzés
Egyéb megjegyzés
Következő
Email
Vissza
Küldés
Köszönjük!